27.10.2018г. – Протестите започват! Избрана

НС „Защита“ информира народните избраници за своите искания

 

На 14.09.2018г. /петък/ в Декларация до Премиера на страната ни и Министъра на финансите изложихме изключително тежката ситуация, в която се намира страната ни и нашите конкретни искания за драстично увеличение на доходите и незабавно спиране на спекулативното увеличение на цените.

Изготвен и предложен от Министерски съвет, Бюджет 2019 все пак трябва да бъде приет от народните представители. Дошло е време да видим как всеки един от тях ще си изпълни предизборните обещания. Поради това изложихме исканията си пред Председателя на Народното събрание и Председателите на всички парламентарни групи в 44-то Народно събрание.

Крайно време е да заработят за българския народ и Българската държава. Дали ще бъдем европейски граждани с прилични доходи, европейски стандарт на живот и европейско здравеопазване, или ще си останем най-бедните и подритвани в Европа?!

До 26.09.2018г. очакваме отговор дали ще се отзоват на предлаганата от нас среща, на която да обсъдим поставените от нас искания.

В случай, че тези срещи не бъдат осъществени, или осъществени без конкретен резултат, започваме провеждане на протести до изпълнение на исканията ни за драстично увеличение на доходите и спиране на спекулативното увеличение на цените.

Допълнитено ще информираме за точните дати, часове, места и мероприятия, които предвиждаме да бъдат проведени след 27.09.2018г..