Вода от Египет тръгва към Перник! Избрана

Река Нил вече ще се влива в язовир Студена!

Премиерът ни спешно замина за Египет, оставяйки държавата в невиждана от години водна криза. Очаквахме, че е отишъл да докара вода за перничани!

До това заключение стигаме, след като икономическия министър Караниколов каза, че му трябват 2-3 дни, за да информира с какво и как ще бъде преодоляна кризата в Перник.

А се оказва, че Премиерът открива военноморски бази?! Интересно по каква причина е там – Египет нито е член на НАТО, нито на ЕС. След като реши проблемите на Западните Балкани, явно сега решава Африканските проблеми. А през това време неговата държава бедства.

От два месеца, въпреки щедрите обещания за действия и изсипващи се милиони лева над Перник, реално – нищо не се случва?!

Бездействието е в пълна сила! Колкото и кметът на Перник да хвалебства, колко добре работи с министрите и Премиера, особено със зам.министър Нанков, който е един от виновниците за водната криза, на практика нищо не се случва – нито има вода, нито се подменят тръби, нито всички виновни са отстранени и прибрани…

Кризата става все по-страшна…А на министър Караниколов му трябват още 3 дни, за да измисли какво „ще“ се прави…

Чакаме и компетентното мнение на новоизбрания министър „Язовиро“ („Ревизоро“) как мисли да се справи с водната кризата, която ще се окаже общонационална.

Търпението на перничани, обаче, е изчерпано. Дадоха срок до 25 януари нещата да започнат да се случват, както и Аврамова и Нанков да бъдат отстранени незабавно за бездействието си.

На 25 януари, в 11,30 часа, на организирания от ИК „Спаси Перник“ и подкрепен от НС „Защита“ протест, перничани ще са пред Министерски съвет и ще очакват да получат отговори, от Премиера, от отговорните министри. И ако до тогава не са предприети никакви действия, то всички бедстващи перничани, всички недоволни граждани, които са работодатели на това правителство – ще го уволнят дисциплинарно! За тотално и системно несправяне със задълженията!

Очакваме на протеста да се включат над 5 000 души и приканваме всички граждани на страната, които бедстват и мизерстват, да се включат в протеста.

Защото, заради бездействието на тези институции, перничани ще останат освен без вода, и без работа и хляб.

Ужасното е, че това не се случва само в Перник.

Видяхме Дупница. Спряна вода в индустриалната зона. Страдат живеещите там, страда и бизнеса, а заетите в него са пред освобождаване…

А девизът на ГЕРБ беше „Работа, работа, работа“…