Баба Янка яхна метлата! Избрана

БезСиндикалист № 1 на столетието Баба Янка– председател на СБУ към КНСБ, на всички трябва да бъде ясно, че в България нямаше да има образование.

            Именно заради големите си заслуги в българското образование е удостоена и с орден „Стара планина“ първа степен.

            Борец против фашизма и капитализма, наградена по случай 70 годишнината на антифашистката борба. Дали пък не е участвала в антифашистката съпротива заедно с партизанина Янко?!

            Основателка на ВСК-те в образованието.

            Основател на застрахователно дружество в образованието, което по-късно фалира. Големият въпрос е къде отидоха десетките милиони?!

            Лобист № 1 в образованието – разпорежда от кое издателство директорите на училищата да закупуват учебници.

            От богатата й автобиография разбираме, че само още не е стъпила на луната. Може би министъра на образованието, който открито я толерира, скоро ще й подари билет за луната. Дано да бъде еднопосочен, за да остави българското образование, българските учители и директори на училища на мира?!

            Все пак 31 години стигат!

            А за простотиите, които извършват от СБУ на КНСБ, чрез опитите за яхване на политическата метла и за приватизация на българското образование, сме изложили нашето становище да компетентните институции с писма до Президента на Република България, Министър-председателя на Република България и Министъра на образованието и науката.

            Настояваме да се спре този рекет от въпросната синдикалистка и ни е любопитно защо мълчи министъра на образованието, както на зададените от нас въпроси, така и на зададените въпроси от медиите?!

            Защо мълчи и Прокуратурата?!

            Но ние сме категорично против Баба Янка да бъде Кадровик № 1 в българското образование!

Писмото тук