Предстои среща в Министерство на енергетиката Избрана

По повод наши писма и предвиждани протести против увеличението на цената на тока, на 25.01.2018г. ще бъде проведена среща в Министерство на енергетиката с ръководството на НС „Защита“.

От резултатите от срещата ще зависят и нашите последващи действия и предвиждани протести в страната и в столицата, за което допълнително ще Ви информираме.

Работодателските организации вече потвърдиха провеждането на протестни действия в началото на м.февруари 2018г., като и подробно аргументираха и изложиха какви ще са негативните последици от драстичното увеличение на цената на тока.

По необясними за нас причини, двата „гранда“ – КНСБ и КТ „Подкрепа“ отново дават отбой и се отказаха от участие в протести – сякаш поредното драстично увеличение на цената на тока няма да се отнася за тях и за техните членове?!

Странно е, че те се обръщат към „Арменския поп“, или по техните думи - „единствения човек“ в държавата, който може да реши проблема, е Бойко Борисов.

А, в същото време, и правителство и Той заявяват, че сме в пазарна икономика и нямат отношение към цените на тока, защото цените се определят от пазара според търсенето и предлагането. Така че, как точно „единствения човек“ в държавата ще реши проблема, не е съвсм ясно.

Явно тези синдикални лидери не схващат, че сме 2018г., а не 1956г. /“Априлския пленум“/?!