Спекула. Инфлация. Некадърни политици. Избрана

          Със свое писмо до Министър-председателя на Република България, Министъра на труда и социалната политика, Министъра на икономиката и Председателя на КЗП, Синдикат „Защита“ изрази своето възмущение от продължаващо вихрещата се спекула, която води до драстично необосновано повишение на цените на стоки и услуги от първа необходимост и особено на хранителните продукти, където повишението е между 50% и 100%. Инфлацията продължава да расте, а доходите на българите остават замразени.

         В същото време българският данъкоплатец продължава да плаща в държавната хазна за неработещи държавни институции.

    В писмото си, което публикуваме, настояваме всички отговорни държавни органи и институции да предприемат незабавни действия и да изпълнят своите основни законоустановени задължения в защита на българските граждани.

      Защото е цинизъм, докато българския народ мизерства и бива ограбван от спекуланти, докато държавата ни е на автопилот, политиците ни, по подобие на партизаните предвождани от бай Тошо,  тепърва да се запознават на „лидерски срещи“.

         Тази кризисна ситуация не може да продължава повече така. Ако управляващите ни и държавните органи и институции не вземат спешни мерки за излизане от пагубната настояща криза, всичко остава в ръцете на хората. Което ни провокира да започнем подготовката и провеждането на национален протест в защита на правата, интересите и оцеляването на българските граждани.

KZP-1

 

KZP-2